TJENESTER

LANGTRANSPORT

De fleste av våre oppdrag utføres på Østlandet, men vi i har også mange oppdrag på Sør og Vestlandet. Har du noe som skal transporteres eller monteres ellers i Norge er det bare å ta kontakt med oss.

SPESIALTRANSPORT

Transport oppdrag som krever litt mer enn vanlig har vi god erfaring med. Det finnes mange spesial verktøy for både montering og lasting av gods. Derfor investerer vi i det utstyret som skal til for å utføre jobbene. Se våre oppdrag under nyheter eller galleri.

KRAN & MONTERING

Myrollen Transport AS har 2 biler med påmontert kran samt hengere tilgjengelig for større oppdrag. Vi har lang erfaring innen kranløft, både montering og flytting av gods.

VI UTFØRER DET MESTE I BRANSJEN!

I dag har Myrvollen over 35 års erfaring. Dette gjenspeiler en transportør som kan utføre mange ulike oppdrag som transport av båt, glass, farlig gods, spesialgods og mye mer. Myrvollen sin store spesialitet er heising av glass på alt fra bolighus til store fasader på industribygg, med tre ulike vakuum løfteåk som kan ta ruter på opptil 500 kg. Med kranløft kan det tilbys montering, flytting og plassering av ting, på avstander opp til 32,6 meter, som montering av glass, takstoler, transformatorer og plassering av båter. De fleste oppdrag utføres på Østlandet, men det kjøres ofte på Sørlandet, Vestlandet og nordover mot Lillehammer.