REFERANSER

XYLEM WATERSOLUTIONS NORGE AS

Xylem er Norges største spesialfirma i pumping, med en lang historie i det norske markedet. Vi er en del av det verdensomspennende konsernet Xylem Inc., som er et ledende globalt selskap innen vannteknologi. Våre varemerker Flygt, Lowara, Vogel og Godwin er godt anerkjente i markedet. Xylem leverer produkter og komplette løsninger for pumping av vann og avløpsvann, samt skreddersydde applikasjoner for industrien. Vi har også en bredt utvalg av løsninger for styring og overvåkning av pumpesystemer.

Besøk nettsted

DRIFTSTEKNIKK INDUSTRIER AS

En av Norges største produsenter av prefabrikkerte kommunale pumpestasjoner, samt produksjon av spesial trykktanker og skumtanker.

Besøk nettsted

AS KAFRA

AS Kafra stiftet i 1979, er en av Norges ledende produsenter av overbygg for avløps-og rentvannstasjoner. Våre produkter blir levert gjennom Xylem Water Solutions Norge AS, som har filialer i hele landet. De er lokalisert i Fredrikstad, med nærliggende havn for levering med båt langs hele Norges kyst, samt faste sjåfører, bil med kran, for leveranser i innlandet.

Besøk nettsted

H.GLASS AS

H.Glass A/S leverer alt i glassarbeider, bygningsglass, blyglass, bilglass og speil. Vi produserer, selger og monterer det meste innen dører, vinduer, fasader og sikkerhetsutstyr. Kom gjerne innom vår butikk i Hvittingfossveien 153 for å se vår utstilling og ta en uformell prat! Vi ble etablert i 1956, men fremstår idag som en av de mest moderne i vår bransje. Vi produserer og leverer glass- og aluminiumsprodukter, dører, vinduer og sikkerhetsprodukter.

Besøk nettsted

ALUMINIUM FASADER AS

Aluminium Fasader AS er et ledende firma innenfor sitt produksjonsområde, bygg- og utstyrselementer i aluminium. Vi har 13 dyktige mearbeidere, i tillegg til innleide montører, som sørger for produksjon, montasje, økonmistyring og prosjektledelse. Vårt hovedmarked er Oslo, Akershus, Østfold, Buskerud, Vestfold, Telemark og Aust-Agder, men vi leverer også til andre deler av landet og til utlandet. I 2012 hadde vi en omsetning på kr. 33,5 mill kroner. Vi holder til i moderne lokaler i Larvik med egen produksjon av fasader, dører, skyvedører, foldedører og vinduer. Kunder er velkommen til å besøke oss her. Vi har eget showroom med blant annet utstilt foldedør og skyvedør. Aluminium Fasader AS ble etablert i 1986 og har vært drevet av de samme eierne siden den gang.

Besøk nettsted

PROFAX ALUMINIUM AS

Profax Aluminium AS ble etablert i 1985, og vi har siden den gang opparbeidet oss en bred erfaring og faglig kompetanse innen vår bransje. Vår produksjon omfatter produkter som vinduer, dører, glassfasader, glasstak, skyvedører, innvendig vegger i helglass, dørautomatikk og karuselldører . Vi har gode kunnskaper på låser og beslag, og er dyktige på tekniske løsninger.

Besøk nettsted

SAGA ALUMINIUM AS

Saga Aluminium leverer og monterer Glassfasader, glasstak, dører, automatikk, vinduer i aluminium og produkter som naturlig hører til samme fag. De benytter seg av anerkjente profilsystemer i aluminium fra Wicona, Schüco og Sapa.

Besøk nettsted

VESTFOLD TRAFO ENERGI AS

Vi er totalleverandør av transformator-service og vårt mål er å gi våre kunder løsninger som gir den beste totaløkonomien. VTE har samarbeidet med norske e-verk siden 1947 og vår lange erfaring gir unik kompetanse, god logistikk og korte leveringstider. Med vårt store lager av byttetransformatorer og 24 timers beredskap tilbyr vi også fleksibilitet og trygghet til våre kunder.

Besøk nettsted

FONNAFLY AS

Vi er et helikopter- og flyverksted på Sandefjord Lufthavn-Torp med over 20 års erfaring. Verkstedet er EASA Part-145 godkjent for vedlikehold av fly, helikoptre, motorer, komponenter og tilbehør. Våre kunder er fly- og helikopterselskap, flyklubber og private fly- og helikoptereiere.

Besøk nettsted